Технология и материали на BIC SUP

 BIC SUP ACE – TEC

ACE-TEC е може би най-добрата технология за изработка в смисъл на съотношение здравина/тегло. Съответно, това си има цена. Тези дъски изглеждат фантастично с гладкия си и отразяващ светлината корпус! Триенето с водата е по-малко, съответно и загубата на енергия при каране.

BIC SUP ACE-TEC технология

BIC SUP TOUGH – TEC

TOUGHT-TEC са здрави полиетиленови дъски. Ако се притеснявате за това, че можете да счупите дъската си при удар, вземете си DURA-TEC. Същата технология се използва и при изработка на сърф дъски, а наложилото се мнение на нашия пазар е, че по-здрави дъски от тези на BIC няма! TOUGHT-TEC се предпочита често от начинаещи, сърф училища и за даване под наем, навсякъде, където се предполага интензивна употреба, по-малко грижи, и се очаква по-ниска цена.

BIC SUP TOUGH-TEC технология

 BIC SUP AIR (надувем)

Моделите на BIC са с повишено максимално налягане – 15 Psi (1.034 бара). На практика това означава, че надуваемата дъска се държи като монолитна на вода. Дори да я сложите на магарета в двата края и да се качите в средата, дъската почти няма да се огъне! Повишаване още на налягането обаче, и при най-добрите съществуващи към момента технологии и материали, крие рискове от дефект и разлепване, в добрия случай – намален живот. Да не говорим, че да надуете с ръчна помпа 2 бара напр. си е бая зор. Новите помпи на BIC са с по-голям обем и могат да се превключват на двойно действие (напомпване при движение надолу и нагоре на буталото). Това съкращава значително времето за което ще пуснете на вода своята SUP – дъска

BIC SUP AIR технология

Преминете към продуктовия каталог за SUP.