Тестване на каяк

Добре сте дошли да ни посетите и огледате продукта преди покупка.

Ако каякът (или каяците), който Ви интересува е наличен, можете да го тествате на вода. За покриване на разходите по транспорта и нашето време, начисляваме 50 лв. с ДДС. Тази сума Ви се възстановява еднократно под формата на търговска отстъпка, ако закупите каяк в 7-дневен срок след теста.

Ако се колебаете между 2-3 каяка, на които сте се спрели при нас, възможно е да се вземат всичките за теста, като цената не се променя.

Ако за пръв път се качвате на каяк, тестът няма да ви помогне много при избора, защото нямате база за сравнение. Препоръчваме да се доверите на нашата преценка и опит или да се запишете на каяк – обучение. Когато идвате при нас, ще седнете в различни каяци. Ако даден каяк не Ви е удобен, няма смисъл да се тества на вода.

Нашите двуместни Sit-on-top каяци и двуместни sit-in каяци няма особен смисъл също да се тестват. Поведението им е изключително предвидимо. Те са изключително стабилни, независимо от модела.

От опит можем да кажем, че най-често се налага тестване при колебание между 2 или повече едноместни sit-in каяка. Това, че имаме голям избор, ни създава допълнителна работа, но и сме доволни, защото всичките ни клиенти са останали удовлетворени от направения избор!

Тестването се извършва в удобно за Вас и нас време.

Можете да заявите каяк за тестване като се свържете с нас.