За нас

Воден Хоризонт ООД е официален представител за марките каяк, кану и SUP: Perception, Prijon, P&H, Venture, Pyranha, Wave Sport, BIC Sport (сега Tahe), Tahe Marine, Zegul и Aquarius.

Предлагаме и поддържаме на склад и стендъп падъл борд (Stand Up Paddle – SUP) от Tahe (преди – BIC Sport).

Не сме забравили и аксесоарите като напр. гребла, спасителни жилетки и облекло с марки Palm, Werner, Egalis, TNP, BIC, Kokatat и др.

Като услуги предлагаме: екскурзии с каяци, даване на каяк под наем, тест преди покупка, сервиз и професионални консултации, съобразени с нуждите на клиента.

Предлагаме продукти както за начинаещи, така и за напреднали, и се гордеем с това, че имаме най-широката гама каяци и аксесоари на склад в България. Освен че продаваме, ние сме каякари с опит и можете да се доверите, че ще Ви препоръчаме най-подходящия за Вас продукт! Също така сте добре дошли да карате каяк с нас.

Ориентирани сме към известни марки и продукти от среден и висок клас, като целта ни е да ги направим достъпни за широк кръг потребители.

В помагалото Ви предоставяме обширна полезна информация за каяк, кану, SUP, оборудване, технологии, видео материали и съвети, за да Ви помогнем при избора.