BG | EN

Prodigy II 14.5

  • двуместен каяк Prodigy II
    двуместен каяк Prodigy II
двуместен каяк Prodigy II
двуместен каяк Prodigy II seaspray
двуместен каяк Prodigy II отстрани
каяк Prodigy II seaspray отстрани

Параметри

Умение при каране на каякза Начинаещи и Напреднали
Предназначение на каякаЗа развлечение
МатериалПолиетилен
Дължина442 см
Ширина79 см
Тегло33 кг
Товароносимост250 кг
Кокпит229 x 58 см
Гаранция3 години
Произведено вВеликобритания

Prodigy II е най-новият тандем каяк на Perception, създаден с една цел - чисто забавление. Това е нещо повече от соло каяк с допълнително място. Уникалното преживяване е в производителността, дизайна и комфорта, с оглед на семейството и партньора.

Prodigy II 14.5 има rocker (извита форма на дъното), с което качва вълни без проблеми. Фокусът е върху скоростта, праволинейния ход и минимален шум при гребане през спокойна вода и леки течения.

Но най-важното са ергономичността и комфортът, които са задължителни при Perception! Каякът разполага с две супер комфортни Zone DLX седалки с множество опции за настройка, включително с регулируема височина на облегалките и регулируема опора за бедрата за намаляване на умората в краката. Дали гребете соло или в тандем с домашни любимци, деца или възрастни, оборудването може да се конфигурира перфектно за всяко пътуване. Седалките са с променлива позиция, така че можете да гребете и соло.

Каякът разполага със сухо багажно отделение с водонепроницаема преграда и може да се оборудва опционално с рул, ако желаете да го карате при силен вятър.

Не на последно място, кокпитът е укрепен с две алуминиеви тръби, които минават под неговия ръб, дъното също е усилно. Това придава твърдост на каяка и предотвратява деформации, които биха могли да настъпят иначе в резултат на високи температури и неправилно съхранение или транспортиране.

Prodigy II е идеалният каяк за Вас също, ако искате да вземете по-обемист багаж , ако сте любители на фотографията и къмпингуването.

Какъв каяк да избера? 

Едноместен или двуместен каяк?

Технология и материали

Скорост на каяка

Стабилност на каяка

Вятър, вълни и каяк

 
facebook
youtube
blog