BG | EN

туристически каяк Essence 17

  • каяк perception Essence 17 червен
    каяк perception Essence 17 червен
каяк perception Essence 17 червен
каяк perception Essence 17 жълт
каяк perception Essence 17 отстрани
седалка за каяк Perception Zone EXP

Параметри

Умение при каране на каякза Начинаещи и Напреднали
Предназначение на каякаТуристически / Морски
МатериалПолиетилен
Дължина518 см
Ширина58 см
Тегло28 кг
Товароносимост160 кг
Кокпит89 x 49 см
Гаранция3 години
Произведено вВеликобритания

Няма място за граници, когато се стремите към тях!

Тръпката и опитът с морския каяк не е само за експерти ... но ако Вашата експедиция изисква карта, тогава може би ще се нуждаете от допълнителната скорост, комфорта и мястото за багаж, характерни за Essence.

Модерният дизайн на корпуса включва силна V-образната форма на носа и кърмата с добре оформени скосения (hard chine) за осигуряване на праволинейния ход, стабилност и чудесен контрол при завой с наклон. Предсказуемото управление, маневреност и впечатляващата скорост дават на гребците всичко, от което се нуждаят за една продължителна експедиция. Добрата първична и вторична стабилност ще Ви позволи да подобрите своите умения в морския и туристически каякинг до нови нива, независимо дали сте експерт или се учите.

Без значение колко недалеч гребете или при колко екстремни условия, ефективността е от съществено значение за контрола на гребеца. Седалката Zone EXP в серията Essence предоставя комфорт без да ограничава движенията от кръста за ефективно гребане. Патентованата система за регулируемо повдигане на подбедриците, подплатените опори за бедрата и ниския (но не прекалено) профил на облегалката са с ергономичен дизайн за комфорт през целия ден. Люкът зад кокпита дава достъп към отделно отделение с преграда, така че да имате достъп до вещите, от които се нуждаете често, докато големите багажни отделения на носа и на кърмата предлагат необходимото пространство за палатка, спален чувал, шалте и всички вещи, необходими при многодневни екскурзии. За тези, които искат да напуснат безопасността на брега, вдлъбнатина на носа ще Ви позволи да монтирате компас, за да Ви държи на правилния курс.

Системата TruTrak позволява фина настройка на дълбочината на потапяне на скега, за поддържане на курса при ветрове и течения. Ако предпочитате, използвайки краката си, за да поддържате курса. Опционалната кормилна система включва сигурна опора за ходилата и управление само с пръстите на краката, и разбира се, рул.

Essence 17 има малко повече дължина и обем от Essence 16. Това дава възможмозност на хора със средно и по-голямо телосложение за повече багаж без да се прави компромис със ефктивността.

Серията Essence е всичко, което Ви трябва за тази едноседмична, веднъж в живота експедиция или вълнуващ ден на вода, които можете да изживеете само с каяк с дизайн, който наистина е продължение на Вашето тяло.

Какъв каяк да избера? 

Едноместен или двуместен каяк?

Технология и материали

Скорост на каяка

Стабилност на каяка

Вятър, вълни и каяк

 

туристически каяк Preception Essence

 
facebook
youtube
blog