Воден Хоризонт е вече официален представител за България на групата Pyranha.

26 Февруари 2016

Марките които включваме в нашето портфолио са P&H, Venture и Pyranha. Поддържаме вече на склад най-иновативните и популярни модели каяци, за които просто не може да не сте чували, ако се занимавате с каякинг: Capella, Delphin, Scorpio, Jura, Burn III, B: Two и др.

Pyranha има над 40 г. опит в производството на морски каяци, каяци за бърза вода и кану, като всички те се произвеждат по най-високите стандарти и само във Великобритания. P&H и Pyranha са световни топ марки в своите сегменти, съответно морски каяци и каяци за бърза вода.

P&H предлагат и уникалната опция за изработка на композитен каяк, като можете да определите сами в техния онлайн селектор всички цветове, вида на седалката, съчетанието на материали на корпуса и др. Избраният каяк се визуализира пред вас с избора на всяка следваща опция.

Pyranha ни изненадаха приятно с богатия комплект от подложки и аксесоари които пристигат с каяците за бърза вода. Освен, че всеки един модел каяк се предлага в три размера за различно телосложение, можете така допълнително и фино да оптимизирате вътрешното пространство на каяка, че да ви пасне перфектно като ръкавичка.

С марката Venture се предлагат предимно канута и морски каяци на достъпни цени. Един от най-популярните туристически каяци за начинаещи в света и нашия персонален първи избор преди години, Capella 166, беше преместен преди 2 -3 години от P&H във Venture. При каяците на Venture можете да изберете опцията или стандартно изпълнение със Skudder, уникална и ефективна кормилна система за управление на каяка, която комбинира предимствата на рула и скега в едно.


Още новини