Tahe Outdoors продължава екаспанзията си на пазара.

06 Септември 2015

След като на 8.07.2015 официално бе обявено придобиването на Megasports, сега Tahe купува и известния немски производител на аксесоари и облекло за каяк и кану Artistic Sportswear.

„Придобиването на силни германски марки като Robson & Bondibeach каяци, както и Robson and Lightning гребла е значим момент в нашата стратегия да се превърнем в компанията номер 1 за водни спортове в Европа, както и изграждането на глобално решение за доставка от една ръка на всички спортни продукти за вода“, каза Янек Pohla, един от собствениците на Tahe Outdoors. Tahe Outdoors, вече лидер за водни спортове на пазара в Скандинавия, придобити през 2013 г. най-големия производител на гребла в Европа – френската компания Egalis SAS, а сега с добавянето на германски марки контролира значителна част от европейския пазар за водни спортове. Това придобиване дава на Tahe нови ценни германски марки, продуктови линии и мрежи за продажби в доходоносни пазарни сегменти. Tahe Outdoors сега ще бъде в състояние да изпълни изискванията на клиентите с пълно портфолио от композитни гребла, каяци за бърза вода и специализирани каяци и канута за отдаване под наем.

Tahe Outdoors: един от най-големите европейски производители на оборудване за водни спортове работи с 8 марки – Tahe Marine каяци, Zegul каяци, Trapper надуваеми SUP, Egalis гребла, Beluga облекло за водни спортове, Robson каяци, Bondibeach каяци и Lightning гребла. Сега към портфолиото се добавя и специалистът в сектора за бърза вода Artistic Sportswear.

Megasports: Основана през 1992 г., е висококачествен немски производител за гребла и каяци, намиращ се в Реген, близо до Мюнхен, Германия.


Още новини