Каяк екскурзия около Ситония, Гърция

Какво ще кажете за едно приключение с каяк? Форматът на тази екскурзия е по-необичаен, но и по-вълнуващ и разнообразен. Вместо да се позиционираме на едно място, ние ще пътуваме всеки ден и ще спим в различен къмпинг всяка вечер. Ще посещаваме различна таверна и всеки ден ще се различава от предишния. Всеки плаж, на който

Предстоящи дати

За съжаление няма свободни места

Какво ще кажете за едно приключение с каяк? Форматът на тази екскурзия е по-необичаен, но и по-вълнуващ и разнообразен.

Вместо да се позиционираме на едно място, ние ще пътуваме всеки ден и ще спим в различен къмпинг всяка вечер. Ще посещаваме различна таверна и всеки ден ще се различава от предишния. Всеки плаж, на който спираме ще е уникален и очите ни няма да се уморят от разнообразните, но винаги красиви и зареждащи гледки към минаващите покрай нас начупени брегове, заливи и планината Атон в далечината, която постоянно ще е с нас под различен ъгъл.

Дори и да сте начинаещи и никога да не се сте се качвали в каяк, не се притеснявайте. Ще се справите, защото ние няма да поставяме рекорди! Ще има достатъчно почивки по пътя и плажуване.

За тези, които имат каяк, но още се чувстват несигурни и искат да добият увереност, тази обиколка на Ситония е една чудесна възможност да научат много! Нашите квалифицирани инструктори, които познават добре терена и провеждат каяк-обучения, ще им обърнат внимание. Така че за всеки, който желае да се усъвършенства, тази екскурзия ще съчетае и обучение!

Ще ви изпратим всичко необходимо, което трябва да си носите, след записване за екскурзията.

Осигуряваме каяци и оборудване, също палатки и шалтета. Разбира се, и сутрешното кафе 🙂

В цената не са включени нощувките на къмпинг. Транспортът е безплатен, но ви препоръчваме да използвате собствен транспорт, като цената не се променя.

Обучението се провежда при събиране на група от 6 до 12 човека или при заплащане на 3600 лв. общо от участниците, ако те са по-малко от 6 човека.

10% отстъпка от обявената цена при записване 1 месец преди началото на екскурзията.

50 лв капаро се изисква след записване. Капарото се връща, ако екскурзията се отмени от нас или при обективни обстоятелства, свързани с невъзможност да се пътува.

За съжаление няма свободни места

Важно

Трудност : За начинаещи и напреднали
Осигурена палатка : Да
Осигурено шалте : Да