BG | EN

каяк за риболов Trident Ultra 4.7

  • Prowler Ultra 4.7 с рул
    Prowler Ultra 4.7 с рул
Prowler Ultra 4.7 с рул
Prowler Ultra 4.7 с рул

Параметри

Умение при каране на каякза Начинаещи и Напреднали
УпотребаТуристически/Морски
МатериалПолиетилен
Дължина470 см
Ширина74 см
Тегло35 кг
Товароносимост204 кг
Произведено вСАЩ

Trident Ultra 4.7 е Каякът за сериозен риболов, каякът с голямо "К". Това е най-бързият и ефективен каяк за океански риболов, с възможно най-богатото и функционално оборудване за риболов. Работата по дизайна е продължила над година и половина и е работа на истински риболовци.

Една от иновациите е водонепроницаемия централен отвор с обръщащ се капак. Капакът е конструиран така, че да позполява монтаж по него на всевъзможни аксесоари, включително Humminbird fish finder, харпуни, ножове и клещи и др, които остават защитени на долната част на капака, докато подминете сърф - зоната. В открити води обръщате капака, изкарвайки отгоре Вашия fish finder и всички аксесори, готови за употреба.

Вижте ревютата и снимковия материал в най-популярните австралийски и новозеландски риболовни форуми.

Цветове:Оборудване:
Рул; седалка Delux; 4 държача за въдици; месингови вложки за напасване на Cannon - стойки за въдица; резервоар/багажно зад седалката за жива стръв или за котва; огромно отделение отзад за багаж или улов; монтажен отвор за transducer за fishfinder; държачи за гребло; държачи за кутии с рибарски принадлежности; бутилка; солидни дръжки; подсилен кил отзад; предно сухо багажно отделение с неопреново покривало и капак с кръстосано закопчаване.

Опции:
Комплект за живарник; хладилна кутия за улов, в която може да се сложи лед.

 

 

 

 

 
facebook
youtube
blog