BG | EN

Capella 166

  • каяк P&H Capella 166
    каяк P&H Capella 166
каяк P&H Capella 166
каяк P&H Capella 166 отстрани
каяк P&H Capella 166 под ъгъл
каяк P&H Capella 166 lava

Параметри

Умение при каране на каякза Начинаещи и Напреднали
Предназначение на каякаТуристически / Морски
МатериалПолиетилен
Дължина505 см
Ширина56 см
Тегло26,1 кг
Кокпит80 x 43 см
Тегло на гребеца65 - 120 кг
Обем349 л
Гаранция1 години
Произведено вВеликобритания

Доказал се каяк във всяко едно отношение! Capella 166 беше първият ни личен избор, преди повече от 10 години, още когато започнахме да се занимаваме с морски каякинг. И ако щете вярвайте, но още го ползваме активно, като за цялото това време не се е наложило да му ремонтираме нищо!

Този модел има дълга история в гамата на P&H и продължава да доказва своите универсални качества и след като беше преместен в марката Venture.

Подходящ е за всичко, от спокойна екскурзия по-големи реки, езера и крайбрежни райони, до прекосяване на големи открити пространства и многодневни експедиции в трудни условия.

Capella 166 има чудесен праволинеен ход, удобна седалка и е стабилен. Позволява да се поддържа добра скорост дълго време.

Комбинацията от качествено изпълнение, здравина и универсално приложение е направил Capella изборът на много инструктори и обучителни центрове по целия свят.

Това е каяк за всеки ден, във всякакви условия, по всяко време! Не напразно беше може би най-популярният каяк от гамата на P&H, а сега Venture.

Capella 166 на язовир Искър

 
facebook
youtube
blog