BG | EN

Capella 166

  • каяк P&H Capella 166
    каяк P&H Capella 166
каяк P&H Capella 166
каяк P&H Capella 166 отстрани
каяк P&H Capella 166 под ъгъл
каяк P&H Capella 166 lava

Параметри

Умение при каране на каякза Начинаещи и Напреднали
МатериалПолиетилен
Предназначение на каякаТуристически / Морски
Дължина505 см
Ширина56 см
Тегло26,1 кг
Кокпит80 x 43 см
Обем349 л
Тегло на гребеца65 - 120 кг
Гаранция1 години
Произведено вВеликобритания

Доказал се каяк във всяко едно отношение! Capella 166 беше първият ни личен избор, преди повече от 10 години, още когато започнахме да се занимаваме с морски каякинг. И ако щете вярвайте, но още го ползваме активно, като за цялото това време не се е наложило да му ремонтираме нищо!

Този модел има дълга история в гамата на P&H и продължава да доказва своите универсални качества и след като беше преместен в марката Venture.

Подходящ е за всичко, от спокойна екскурзия по-големи реки, езера и крайбрежни райони, до прекосяване на големи открити пространства и многодневни експедиции в трудни условия.

Capella 166 има чудесен праволинеен ход, удобна седалка и е стабилен. Позволява да се поддържа добра скорост дълго време.

Комбинацията от качествено изпълнение, здравина и универсално приложение е направил Capella изборът на много инструктори и обучителни центрове по целия свят.

Това е каяк за всеки ден, във всякакви условия, по всяко време! Не напразно беше може би най-популярният каяк от гамата на P&H, а сега Venture.

Capella 166 на язовир Искър

 
facebook
youtube
blog